AKTUALNE NOVICE


Na novoletnih produkcijah v Posavju 780 plesnih nog

NAROČILNICA DVD

Plesalci plesnega kluba Lukec so v zadnjem tednu pred novoletnimi počitnicami s tremi novoletnimi produkcijami kronali še eno uspešno leto, v katerem so ponovno osvojili ogromno vrhunskih uvrstitev ter pobrali lep kup zmag na domačih in tujih plesnih festivalih.

Preberite več ...

Lukci blesteli na festivalu v Novem Sadu

Od petka, 16. do nedelje, 18. novembra je v Novem Sadu potekal mednarodni plesni festival Dance Fest Novi Sad v modernih tekmovalnih plesih. Gre za velik plesni festival na katerem je nastopilo preko 5000 plesalcev iz 12 različnih držav. V rednem delu festivala smo lahko videli več kot 650 plesnih točk in med njimi tudi pet plesnih točk Plesnega kluba Lukec iz Krškega.

Preberite več ...

RAY - SVETOVNE VICE PRVAKINJE V HIP HOPU

V torek, 23. oktobra 2018, je v Kielcah na Poljskem potekal prvi dan svetovnega prvenstva v hip hopu. Prvenstva se je udeležilo tudi 7 plesalk iz Plesnega kluba Lukec, ki so priplesale v sam svetovni vrh in osvojile naslov svetovnih vice prvakinj.

Preberite več ...

Plesni pari na kvalifikacijskem turnirju

V soboto, 13.10.2018 je v Račah pri Mariboru potekal prvi letošnji kvalifikacijski turnir v standardnih in latinsko-ameriških plesih. Turnirja sta se udeležila tudi Alex Prijatelj in Maruša Vidmar ter Andrej Preskar in Nina Krmelj.

Preberite več ...

NAPOVEDNIK


Novi ciklus tečajev družabnih plesov, 1.12.2018

Vabimo vas, da se nam pridružite na novem ciklusu tečajev družabnih plesov, ki se pričnejo v soboto, 1.12.2018 v Krškem.

 

 

Preberite več ...

Začetni tečaj družabnih plesov, 6.10.2018

Vabimo vas, da se nam pridružite na začetnem tečaju družabnih plesov, ki se prične v soboto, 6.10.2018 v Krškem.

 

 

Preberite več ...

DAN ODPRTIH VRAT & AVDICIJA, 8. in 9. 9. 2018

URNIK BREZPLAČNIH DELAVNIC

Že tradicionalno vsako leto v septembru v Plesnem klubu Lukec pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo letos v soboto 8. in nedeljo 9. septembra v prostorih kluba v poslovni stavbi Kubus/Avto Krka v Krškem.

Preberite več ...

Poletne zaključne produkcije 2018 (Brežice, Krško in Sevnica)

Plesni klub Lukec pripravlja tradicionalne poletne plesne produkcije, ki bodo letos potekale v Brežicah 18., Krškem 19. in v Sevnici 20. junija 2018. 

Preberite več ...