AKTUALNE NOVICE


LUKEC VABI K VPISU

Plesni klub Lukec v mesecu avgustu in septembru vabi k vpisu nove člane. PK Lukec ima več kot 25-letno tradicijo in uživa velik ugled v domačem okolju, Sloveniji in svetu. Zaplešite v družbi svetovnih prvakov!

Preberite več ...

LUKCI 3 KRAT VICE DRŽAVNI PRVAKI

Z državnim prvenstvom, ki je potekalo od 23. - 30. junija v Novem mestu, se je zaključila še ena plesna sezona. Za plesalce Lukca zopet izjemno uspešna saj so na letošnjem državnem prvenstvu osvojili kar 3 naslove vice državnih prvakov. 

Preberite več ...

PLESALCI LUKCA ODPLESALI V POLETJE

Z zaključkom šolskega leta se počasi zaključuje tudi letošnja plesna sezona v kateri so na domačih in tujih tekmovanjih ter festivalih ponovno blesteli plesalci PK Lukec. Plesno sezono so zaključili na tradicionalnih poletnih produkcijah in sicer v Sevnici, Brežicah in Krškem.

Preberite več ...

LUKCI TOKRAT NA KRKU

V nedeljo, 9. junija, je v Malinski na Krku potekal Island Dance Competition katerega se je udeležilo tudi 33 plesalcev PK Lukec in PK Lukec Brežice.

Preberite več ...

NAPOVEDNIK


DAN ODPRTIH VRAT & AVDICIJA, 7. in 8. 9. 2019

URNIK BREZPLAČNIH DELAVNIC

Že tradicionalno vsako leto v septembru v Plesnem klubu Lukec pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo letos v soboto 7. in nedeljo 8. septembra v prostorih kluba v poslovni stavbi Kubus/Avto Krka v Krškem.

Preberite več ...

Novi ciklus tečajev družabnih plesov, 1.12.2018

Vabimo vas, da se nam pridružite na novem ciklusu tečajev družabnih plesov, ki se pričnejo v soboto, 1.12.2018 v Krškem.

 

 

Preberite več ...

Začetni tečaj družabnih plesov, 6.10.2018

Vabimo vas, da se nam pridružite na začetnem tečaju družabnih plesov, ki se prične v soboto, 6.10.2018 v Krškem.

 

 

Preberite več ...

DAN ODPRTIH VRAT & AVDICIJA, 8. in 9. 9. 2018

URNIK BREZPLAČNIH DELAVNIC

Že tradicionalno vsako leto v septembru v Plesnem klubu Lukec pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo letos v soboto 8. in nedeljo 9. septembra v prostorih kluba v poslovni stavbi Kubus/Avto Krka v Krškem.

Preberite več ...