AKTUALNE NOVICE


Lukci zaključili kratko a uspešno sezono

Za plesalci PK Lukec je kratka a uspešna plesna sezona, ki so jo zaključili z video produkcijama za Brežiški in Sevniški oddelek kluba ter z zaključnim druženjem vseh plesalcev, ki je bilo 18.6.2021 na igrišču pri OŠ Jurija Dalmatina v Krškem. 

Preberite več ...

Lukci na DP osvojili dve bronasti medalji

Od petka 25. do torka 26. junija je v Medvodah potekalo državno prvenstvo Plesne zveze Slovenije v modernih tekmovalnih plesih. Prvenstva se je udeležilo tudi 58 tekmovalcev iz PK Lukec Krško in PK Lukec Brežice. Plesalci so se izkazali z izjemnimi nastopi, ki so jim prinesli dve bronasti medalji.

Preberite več ...

6 naslovov državnih prvakov za plesalce Lukca

V soboto, 4. junija 2021, je v Športni dvorani Brežice potekalo državno prvenstvo novo ustanovljenega Umetniškega plesnega združenja Slovenije. Na tekmovanju je sodelovalo tudi 70 plesalcev Plesnega kluba Lukec Krško in Brežice in skupaj so osvojili kar 6 naslovov državnih prvakov.

Preberite več ...

Skupina Madness zmagala na online tekmovanju

Plesalci PK Lukec Krško in PK Lukec Brežice so v nedeljo 30. maja sodelovali na mednarodnem plesnem festivalu Kings of Style.

Preberite več ...

NAPOVEDNIK


DAN ODPRTIH VRAT, 4. in 5. 9. 2021

URNIK BREZPLAČNIH DELAVNIC

Že tradicionalno vsako leto v septembru v Plesnem klubu Lukec pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo letos v soboto 4. in nedeljo 5. septembra potekal na treh lokacijah in sicer v Krškem, Brežicah in Sevnici.

Preberite več ...

Master Dance Festival letos preko spleta

 Plesni klub Lukec tradicionalno vsako letu v začetku februarja pripravlja eno največjih plesnih prireditev v Sloveniji Master Dance Festival - Lukec Open.

Preberite več ...

Bodi zvezda, novoletna predstava plesalcev PK Lukec

Že tradicionalno ob zaključku leta Plesni klub Lukec pripravlja novoletno predstavo na kateri se predstavijo vsi člani kluba. V prazničnem decembru si boste lahko novoletno predstavo BODI ZVEZDA ogledali v Krškem, Brežicah in Sevnici. Na treh prireditvah bo zaplesalo okoli 800 plesalcev iz Posavja.

Preberite več ...

Novi ciklus tečajev družabnih plesov, 30.11.2019

Vabimo vas, da se nam pridružite na novem ciklusu tečajev družabnih plesov, ki se pričnejo v soboto, 30.11.2019 v Krškem.

 

 

Preberite več ...